Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2007

Autobots.. Transform and Roll On..

Semalam menonton Transformers. Uhhh... Ahhh.... Drool... Uhhh... Ahhh... Drool... (aku boleh ulang sejuta kali lagi)

Kalau dari sudut pandangan aku yang merupakan peminat siri Transformers, wow! Rasa hebat semacam je. Aku keluar dari wayang rasa macam melayang. Mana perginya 2.5 jam hidup aku tadi? Lajunya! Aku rasa inilah filem paling laju aku pernah tengok. Kata orang ada lebih kurang 70 minit aksi penuh. Tapi aku rasa lebih dari itu. Dari sekecil-kecil Transformers (Nokia N93 - hahahahahaha) sampai la Optimus Prime dan Megatron, semuanya amat detail sampai letih aku nak buka mata sepanjang masa. Aku rasa kalau berkelip je, sure aku boleh miss something.

Untuk tahun ini, inilah filem yang terbaik setakat ini. Review kemudian. Cuma nak bagitau, best! 10 bintang... (hmmm... 10 biji nokia N93 yang tukar jadi Transformers... hehehehe)

Blue?

You scored as Blue, Your heart is blue. You are a very calm and relaxed person. You are very caring and like helping others. You're grateful for what you have in life, even if it's not perfect. People love you for who you are, don't ever change that- it's what makes you the great person that you are.

Blue93%White61%Purple57%Pink50%Red43%Black43%Yellow43%Orange32%Green32%
~What colour is your heart?~
created with QuizFarm.com

Akhirnya...

Setelah lebih sebulan bertungkus lumus, akhirnya hampir separuh kerja aku selesai. Tak habis lagi. Tapi banyak yang berat dah siap. Buletin dah siap, buku laporan dah siap. Nasib baik tahun ni aku tak kena buat buku laporan tahunan. Tapi itu pun bos minta aku tolong touch up balik apa yang orang lain dah buat. Agaknya nak finishing touch juga. Tapi aku malas nak tolong. Malas nak buat kerja tengah jalan.

JPN idol dah selesai. Jadi tak terbeban kepala dengan benda tu dah. Penat gile. Aku ni kesana-kemari, kalau makin kurus takpe. Ini makin gemuk pulak. Heran betul. Kerja tak sudah-sudah tapi badan masih sama je. Agaknya nak suruh aku lari marathon hari-hari kot.

Sebab kerja la aku tak sempat nak update benda ni. rugi pulak rasanya...

Esok aku nak tulis panjang sikit. Ini punya lepas gian.